Zo kun je per e-learning het certificaat ontvangen (en indienen bij de SKJ, Registerplein of de NBTP)!

Certificaat ontvangen Drakentemmers
Jouw en ons geduld is op de proef gesteld, maar eindelijk is het zover! Als deelnemer van de leerlijn ‘Huiselijk geweld en traumasensitief werken’ kun je voortaan per onderwerp een certificaat behalen. En als je geregistreerd bent bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), het Registerplein* en/of de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologen (NBTP) kun je het certificaat vervolgens bij ze indienen en ontvang je de accreditatiepunten.

Wat moet je doen?

  • Ga via https://drakentemmers.thehuddle.nl/ naar jouw online leeromgeving
  • Bestudeer een e-learning naar keuze (als je dat nog niet hebt gedaan)
  • Ga naar het hoofdstuk ‘Toets en certificaat’ en geef aan hoe je naam op het certificaat moet komen te staan en op welk mailadres je het digitale certificaat wilt ontvangen
  • Geef de juiste antwoorden op de drie meerkeuzevragen (herkansen mogelijk)
  • Bekijk de felicitatie en je certificaat in je mailbox
  • Als je bij SKJ, het Registerplein en/of NBTP bent geregistreerd: upload het certificaat in de online omgeving van de beroepsvereniging en ontvang de accreditatiepunten

Hoeveel accreditatiepunten krijg je per e-learning?

In elke e-learning lees je bij hoofdstuk ‘Accreditatie’ over de beroepsvereniging(en) en het precieze aantal accreditatiepunten. De meeste zijn voor (ruim) twee punten geaccrediteerd, vergelijkbaar met een studielast van twee uur.

Ben je (ook) bij andere beroepsverenigingen aangesloten?

Staat jouw beroepsvereniging nog niet in het rijtje waar onze leerlijn is geaccrediteerd? Laat het ons weten en we zullen onderzoeken of we ook daar accreditatie kunnen aanvragen.

Vragen?

Mail gerust als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over toegang tot de online leeromgeving of over accreditatie bij andere beroepsverenigingen.

Over accreditatie Registerplein

* Bij Registerplein is de accreditatie toegekend voor de volgende beroepsgroepen: cliëntondersteuners, ervaringsdeskundigen, gezinshuisouders, ggz-agogen, kindwerkers/ jongerenwerkers, maatschappelijk werk, psychodiagnostisch werkenden, sociaal agogen, sociaal juridisch dienstverleners, sociaal werkers (en vertrouwenspersonen) in de jeugdhulp.

Reacties