Veelgestelde vragen e-mail

Hier vind je een overzicht van een aantal veelgestelde vragen.

Leerlijn 1

Waar kan ik de trainingen 2024 vinden van de leerlijn voor behandelaren en gedragswetenschappers Trauma en gehechtsheidsbehandeling na huiselijk geweld? En kan ik me voor trainingen en intervisie inschrijven?
Neem voor alle trainingen en intervisiemomenten 2024 een kijkje op onze website! Daar vind je ook het inschrijfformulier. Zie: Trainingen en intervisie 2024.

Kan ik als deelnemer aan de leerlijn voor behandelaren en gedragswetenschappers korting toegang krijgen tot alle e-learnings (met video’s) in de online leeromgeving van leerlijn 2?
Zeker! Als je trainingen volgt, krijg je automatisch toegang tot leerlijn 2. Volg je geen trainingen, dan kun je met een korting van 50% toch toegang tot de online leeromgeving van leerlijn 2 krijgen. Je betaalt dan maar 75 euro vrijgesteld van btw.

Is er nog plek bij het Leertraject voor trauma- ambassadeurs en gedragswetenschappers in de vrouwenopvang?
Inmiddels zijn vier groepen van start gegaan. Wil je informatie ontvangen zodra bekend is wanneer de nieuwe groepen volgend jaar starten? Stuur dan een berichtje naar [email protected].

Leerlijn 2

Hoe kan ik mijn jaaraccount Leerlijn 2 Huiselijk geweld en traumasensitief werken uitbreiden t/m december 2024?
Stuur een berichtje met dit verzoek naar [email protected], dan maken we dit meteen voor je in orde. Je ontvangt daarna een factuur voor 50 euro vrijgesteld van btw.

Ik wil voor een groep medewerkers van mijn organisatie graag uitgebreide accounts van Leerlijn 2 Huiselijk geweld en traumasensitief werken aanschaffen. Hoe regel ik dat? En krijgen we korting?
Als je een berichtje stuurt naar [email protected] met de voornamen, achternamen en de e-mailadressen van de deelnemers, maken wij de accounts aan. Vergeet niet de factuurgegevens (geen postbus) te vermelden. Vanaf tien deelnemers hanteren we staffelkorting, dit overzicht vind je hier.