Veelgestelde vragen e-mail

Hier vind je een overzicht van een aantal veelgestelde vragen.

Leerlijn 1

Wanneer wordt het programma 2024 bekend van leerlijn 1 voor behandelaren Trauma en gehechtsheidsbehandeling na huiselijk geweld en kan ik me voor trainingen inschrijven?
Alle trainingen en intervisiemomenten 2024 staan al op onze website! Daar vind je ook het inschrijfformulier. Zie: Trainingsaanbod behandelaren

Ik kan in 2024 geen trainingen en intervisie volgen, kan ik me dan wel aanmelden voor deelname aan deze leerlijn voor behandelaren?
Ook dan kun je je aanmelden zodat je (na goedkeuring van je aanmelding) sowieso de uitnodigingen voor de gratis webinars en alle updates ontvangt.

Als ik als deelnemer aan deze leerlijn geen trainingen kies dit jaar, kan ik dan met korting toegang krijgen tot alle e-learnings (met video’s) in de online leeromgeving van leerlijn 2?
Als je deelneemt aan de leerlijn voor behandelaren en trainingen uitkiest, krijg je automatisch toegang tot leerlijn 2. Volg je geen trainingen, dan kun je met een korting van 50% toch toegang tot de online leeromgeving van leerlijn 2 krijgen. Je betaalt dan maar 75 euro vrijgesteld van btw.

Is er dit jaar nog plek bij het Leertraject voor trauma- ambassadeurs en gedragswetenschappers in de vrouwenopvang?
De eerste twee groepen zijn al vol en gestart. Maar je kunt je wel opgeven voor een van de twee nieuwe groepen die in 2024 gaan starten:

  • op vrijdag 2 februari 2024 9.30 – 12.30 uur (alle data op vrijdag: 8/3, 24/5, 21/6, 5/7, 11/10, 15/11 en 13/12) en
  • op dinsdag 5 maart 2024 9.30 – 12.30 uur (alle data op dinsdag: 2/4, 7/5, 4/6, 2/7, 1/10, 5/11 en 3/12).

Leerlijn 2

Hoe kan ik mijn jaaraccount Leerlijn 2 Huiselijk geweld en traumasensitief werken uitbreiden t/m december 2024?
Stuur een berichtje met dit verzoek naar [email protected], dan maken we dit meteen voor je in orde. Je ontvangt daarna een factuur voor 50 euro vrijgesteld van btw.

Ik wil voor een groep medewerkers van mijn organisatie graag uitgebreide accounts van Leerlijn 2 Huiselijk geweld en traumasensitief werken aanschaffen. Hoe regel ik dat? En krijgen we korting?
Als je een berichtje stuurt naar [email protected] met de voornamen, achternamen en de e-mailadressen van de deelnemers, maken wij de accounts aan. Vergeet niet de factuurgegevens (geen postbus) te vermelden. Vanaf tien deelnemers hanteren we staffelkorting, dit overzicht vind je hier.