Veelgestelde vragen zomerperiode

Hier vind je een overzicht van een aantal veelgestelde vragen.

Webinars

Kan ik me nog aanmelden voor het (gratis) webinar Blijf van m’n Lijf en Ga uit m’n hoofd! op 7 september?
Zeker, er is (online) plek genoeg. Ook collega’s zijn welkom. De agenda-uitnodiging met MS Teams-link ontvang je 28 augustus.

Ik kan niet bij het webinar Blijf van m’n Lijf en Ga uit m’n hoofd! op 7 september aanwezig zijn. Kan ik het ergens terugzien?
Je hoeft inderdaad niets te missen, de opname van het webinar plaatsen we op deze website, onder Nieuws. Wil je de link toegestuurd krijgen? Stuur dan een berichtje naar [email protected].

Leerlijn 1

Is het zinvol me na de zomer nog aan te melden voor leerlijn 1 voor behandelaren Trauma en gehechtsheidsbehandeling na huiselijk geweld en me voor trainingen in te schrijven?
Zeker! Alle trainingen vinden ook de komende maanden nog een of twee keer plaats. De data vind je in ons trainingsaanbod op https://www.drakentemmers.nl/leerlijn-1-behandelaren/. Ook krijg je dan tot eind 2024 toegang tot de online leeromgeving van onze andere leerlijn 2 Huiselijk geweld en traumasensitief werken voor professionals in het sociaal- en veiligheidsdomein.

Ik kan dit jaar geen trainingen volgen, kan ik me dan wel aanmelden voor deelname aan deze leerlijn voor behandelaren?
Ook dan kun je je aanmelden zodat je (na goedkeuring van je aanmelding) sowieso de uitnodigingen voor de gratis webinars dit najaar en ons nieuwe trainingsprogramma 2024 automatisch ontvangt.

Als ik als deelnemer aan deze leerlijn geen trainingen kies dit jaar, kan ik dan met korting toegang tot de online leeromgeving van leerlijn 2 krijgen?
Als je deelneemt aan de leerlijn voor behandelaren en trainingen uitkiest, krijg je automatisch toegang tot leerlijn 2. Volg je geen trainingen, dan kun je met een korting van 50% toch toegang tot de online leeromgeving van leerlijn 2 krijgen. Je betaalt dan maar 75 euro vrijgesteld van btw.

Is er dit jaar nog plek bij het Leertraject voor trauma- ambassadeurs en gedragswetenschappers in de vrouwenopvang?
Beide groepen dit jaar zijn vol. Maar je kunt je wel opgeven voor een van de twee nieuwe groepen die in 2024 gaan starten:

  • op vrijdag 2 februari 2024 9.30 – 12.30 uur (alle data op vrijdag: 8/3, 24/5, 21/6, 5/7, 11/10, 15/11 en 13/12) en
  • op dinsdag 5 maart 2024 9.30 – 12.30 uur (alle data op dinsdag: 2/4, 7/5, 4/6, 2/7, 1/10, 5/11 en 3/12).

Leerlijn 2

Hoe kan ik mijn jaaraccount Leerlijn 2 Huiselijk geweld en traumasensitief werken uitbreiden t/m eind 2024?
Stuur een berichtje met dit verzoek naar [email protected], dan maken we dit vanaf 28 augustus meteen voor je in orde. Je ontvangt daarna een factuur voor 50 euro vrijgesteld van btw.

Ik wil voor een groep medewerkers van mijn organisatie graag uitgebreide accounts van Leerlijn 2 Huiselijk geweld en traumasensitief werken aanschaffen. Hoe regel ik dat? En krijgen we korting?
Als je een berichtje stuurt naar [email protected] met de voornamen, achternamen en de e-mailadressen van de deelnemers, maken wij na 28 augustus de accounts aan. Vergeet niet de factuurgegevens (geen postbus) te vermelden. Vanaf tien deelnemers hanteren we staffelkorting, dit overzicht vind je hier.