Intervisie vaste groep

Intervisie met een vaste groep Drakentemmers met zes online bijeenkomsten van elk 1,5 uur in 2024. Er is ruimte voor minimaal zes en maximaal acht deelnemers.

Inhoud

In intervisie reflecteer je op persoonlijke vraagstukken uit je werksituatie. Je doet inzichten op, je gaat patronen herkennen en er wordt een andere aanpak zichtbaar.

Je brengt een vraagstuk in en de anderen helpen jou dat vraagstuk vanuit verschillende perspectieven te onderzoeken. Doordat de anderen actief meedenken met het vraagstuk van de inbrenger, leren zij er zelf ook van.

De begeleider bewaakt het proces, biedt verschillende werkvormen aan en doet een beroep op kennis en ervaring van zowel de inbrenger als andere deelnemers.

Trainer

Margot Clausing is als supervisor geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC). Zij werkt als supervisor, (team)coach en trainer in zorg en onderwijs. Margot heeft lange tijd gewerkt als dramatherapeut in de GGZ. Nu verzorgt zij onder andere begeleide intervisie bij GGZ- instellingen, Jeugdzorg en Blijvend Veilig. Ze geeft ook trainingen in bijvoorbeeld Oplossingsgericht en Systeemgericht coachen.

Gratis kennismaking intervisie

Tijdens deze open intervisiebijeenkomst op 28 mei 9.30 – 11.30 uur kun je je eigen vragen inbrengen en kennismaken met andere behandelaren/gedragswetenschappers die bij Drakentemmers zijn aangesloten. Als je wilt, kun je daarna aansluiten bij de vaste intervisiegroep.

Wacht niet te lang, want we hebben slechts plaats voor maximaal acht personen! Meld je aan via onderstaande button om je voor deze gratis kennismaking in te schrijven.

Accreditatie

Deelnemers kunnen de intervisie bij hun eigen beroepsvereniging laten accrediteren.

Wanneer

Data stellen we in afstemming met de vaste groep deelnemers vast.