Themagerichte intervisie, open groep

Themagerichte intervisie in een open groep met een online bijeenkomst van 2,5 uur. In totaal organiseren we vier thema’s waarvoor je je per keer kunt aanmelden. Er is ruimte voor minimaal vier en maximaal zes deelnemers per thema. 

Inhoud

In intervisie reflecteer je op persoonlijke vraagstukken uit je werksituatie. Je doet inzichten op, je gaat patronen herkennen en er wordt een andere aanpak zichtbaar.

Je brengt een vraagstuk in en de anderen helpen jou dat vraagstuk vanuit verschillende perspectieven te onderzoeken. Doordat de anderen actief meedenken met het vraagstuk van de inbrenger, leren zij er zelf ook van.

De begeleider bewaakt het proces, biedt verschillende werkvormen aan en doet een beroep op kennis en ervaring van zowel de inbrenger als andere deelnemers.

Heb je suggesties voor de thema’s van deze twee bijeenkomsten? Laat het ons weten via [email protected]!

Gratis kennismaking intervisie

Tijdens deze open intervisiebijeenkomst op 28 mei 9.30 – 11.30 uur kun je je eigen vragen inbrengen en kennismaken met andere behandelaren/gedragswetenschappers die bij Drakentemmers zijn aangesloten. Als je wilt, kun je daarna aansluiten bij de vaste intervisiegroep.

Wacht niet te lang, want we hebben slechts plaats voor maximaal acht personen! Meld je aan via onderstaande button om je voor deze gratis kennismaking in te schrijven.

Trainer

Margot Clausing is als supervisor geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC). Zij werkt als supervisor, (team)coach en trainer in zorg en onderwijs. Margot heeft lange tijd gewerkt als dramatherapeut in de GGZ. Nu verzorgt zij onder andere begeleide intervisie bij GGZ- instellingen, Jeugdzorg en Blijvend Veilig. Ze geeft ook trainingen in bijvoorbeeld Oplossingsgericht en Systeemgericht coachen.

Accreditatie

Deelnemers kunnen de intervisie bij hun eigen beroepsvereniging laten accrediteren.

Data

  • 17 september 2024 | 9.30-12.00 uur | thema: nog te bepalen
  • 26 november 2024 | 9.30-12.00 uur | thema: nog te bepalen